Vastuullisuus on jatkuva matka

Olemme Assistorissa rakentaneet vastuullisuuden viitekehyksen vastuullisuustalon muotoon. Kohennamme jatkuvasti talon huoneita, koska vastuullisuus luo perustan tulevaisuuden menestykselle. Vastuullinen toiminta ei synny itsestään tai vahingossa. Siksi Assistorin henkilöstölle on oltava selvää, mitä vastuullisuudella tarkoitetaan. Tämä koskettaa myös kaikkia sidosryhmiämme. Haluamme varmistaa asiakkaillemme turvallisen asioinnin kanssamme sekä tänään että huomenna.

Tutustu tästä vastuullisuustaloon ja lue lisää vastuullisuudesta Assistorilla.

Luottopolitikka on keskeinen osa riskienhallintaa

Kestävä liiketoiminta on kannattavaa, koska ainoastaan kannattava liiketoimintaa varmistaa sen, että yritys on lunastamassa lupauksiaan tulevaisuudessa. Riskienhallinta on keskeinen osa jatkuvuuden varmistamista. Riskienhallinnassa luottopolitiikalla on puolestaan keskeinen rooli.

Olemme päivittäneet luottopolitiikkaamme ja tarkentaneet niitä periaatteita, joilla luotollista kauppaa käydään. Tämä helpottaa assistorilaisten toimintaa asiakaspalvelussa. Päivitetyn toimintamallimme mukaan luottoa myönnetään asiakkaalle, jonka luottokelpoisuus ja vakuudet ovat kunnossa. Tämän arvion tekee luottopäätöksiin erikoistunut yhteistyökumppanimme. Tämä toimintatapa varmistaa tasalaatuisen ja ammattimaisen luottopäätösprosessin. Tavoitteena on välttää luottotappiot ja näin turvata liiketoiminnan jatkuvuus.

Seuraamme aktiivisesti myyntisaataviemme kehittymistä ja asiakkaan taloudellisen tilanteen kehittymistä sekä reagoimme nopeasti tarvittaessa. Tämä on sekä meidän että asiakkaan etu yhteisellä matkallamme. 

Mikäli asia herättää kysymyksiä asiakkaissamme, toivomme heidän olevan meihin yhteydessä. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään vastaukset ja ratkaisut kaikkiin kysymyksiin!

Virve Simola
talouspäällikkö, Assistor Oy Ab